(0)

Selecteer Regio

After Midnight - Bewogen Nachten 2019

Doe mee aan onze Bewogen Fotografen wedstrijd!

Wanneer de zon ondergaat krijgt de wereld een ander licht, een ander ritme, een andere bedrijvigheid. De keerzijde van de dag, wanneer schoolkinderen, pendelaars en toeristen verdwijnen. Wanneer de mannen en vrouwen van de nacht aan de slag gaan en nachtbrakers de straten onveilig maken.


Het thema

Dit jaar gaan we op zoek naar wat er gebeurt als het licht uitgaat of de zon onder gaat. Wie trekt er ’s nachts op pad? Waar lig jij wakker van?

Wanneer de meesten van ons onder de wol kruipen, komen de nachtraven buiten. Sommigen om de nacht al dansend door te brengen, anderen om hun boterham te verdienen (denk aan taxichauffeurs, bewakingsagenten, bakkers, het personeel van de vismijn, verplegers, barvrouwen, wegenbouwers etc… )

Welke impact heeft licht op ons ritme, ons gemoed, ons werk. Wat gebeurt er als de zon is ondergegaan? Wie laat zijn sporen achter? Wat met degenen die genoodzaakt zijn om ’s nachts buiten te komen? Om te werken, om vrij te kunnen ademen, om te overleven. Wat met de dingen die het daglicht niet verdragen? En gebeuren er ook wonderlijke dingen die enkel ’s nachts mogelijk zijn? Bij gebrek aan licht of rijkdom van schaduw.

Bewogen Fotografen gaan niet op zoek naar evidenties maar zoeken in alledaagse situaties de schoonheid van een (sociaal) bewogen moment en de marges van de samenleving op.

Hoe meedoen?

Bewogen Fotografen is een wedstrijd van Linx+ voor niet professionele fotografen.
Dit jaar kiezen we voor een vereenvoudigde formule waarbij enkel op thema 'After Midnight - Bewogen Nachten' kan worden ingediend. Een professionele jury zal de ingediende werken beoordelen en kiest de winnaars.

Linx+ nodigt iedereen uit om zijn foto’s (max. 4) in te zenden naar linxplus.fotografie@gmail.com

Deelnemen kan van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019.

Wat valt er te winnen?
De beste drie foto’s bekronen we met een geldprijs.
De beste inzendingen dingen via onze website mee naar de publieksprijs
De keuze van Snoecks krijgt een publicatie in de volgende editie
De sterkste foto’s krijgen een plek in onze jaarkalender

Volg onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/BewogenFotografenLinxplus/) voor regelmatige updates en weetjes!

Het wedstrijdreglement kan je hieronder downloaden.

Downloads

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81

Zoek op trefwoord

Bewogen Fotografen fotografie Linx+

Terug Top